Tot uw dienst

We love what we do
De wereld verandert, onze gasten veranderen, u verandert. Maar de honger naar plezier zal nooit veranderen. Wij bieden u gastvrijheid en plezier aan in onze bar. Kom genieten in een ontspannen sfeer van een een glaasje bubbels, wijn, een cocktail voor of een digestief na het diner. Er is ook een gezellige rokers-lounge.

Phillipe

Chef-eigenaar
Met zijn 48 lentes (1970) is Philippe, wat men noemt, een klassiek geschoolde kok. Maar het koken – al was het toen nog met onschuldige receptjes uit ‘Zonneland’ – zat er bij hem al in van de lagere school. Zijn opleiding kreeg hij in de hotelschool van Oostende. En hij had het geluk stages te mogen lopen in sterrenrestaurants zoals Clos St Denis, Scholteshof en De watermolen.

 

Kevin

keuken

Kevin is de rechterhand van Philippe en heeft zich in Bistro ’t Gerecht opgewerkt van kok tot chef. 

Na zijn studies aan het PIVA werkte hij ook enige tijd als kok in ‘Hezemeer’.

Gianni

keuken

Gianni is kok bij Bistro ’t Gerecht, maar werkte voorheen als chef in ”t Seel’. 

Hij heeft ook gewerkt als hulpkok in het ‘Zuiderhuis’, als sous-chef in ‘Fleur de Sel’ en als hulpkok en kelner in de ‘Achtste Zaligheid’.

Roos

Roos

Zaal

Roos werkt in Bistro ’t Gerecht als zaalverantwoordelijke.

Voordien heeft ze gewerkt als camarero in ‘Zuiderhuis’ en als restaurantmedewerker bij ‘LuLu Catering’.

Versterk ons team

Altijd op zoek naar nieuw talent.

Contacteer ons