De wereld verandert, onze gasten veranderen, u verandert. Maar de honger naar plezier zal nooit veranderen. Wij bieden u gastvrijheid en plezier aan in onze bar. Kom genieten in een ontspannen sfeer van een een glaasje bubbels, wijn, een cocktail voor of een digestief na het diner. Er is ook een gezellige rokers-lounge.
Phillipe
Chef-eigenaar
Met zijn 48 lentes (1970) is Philippe, wat men noemt, een klassiek geschoolde kok. Maar het koken – al was het toen nog met onschuldige receptjes uit ‘Zonneland’ – zat er bij hem al in van de lagere school. Zijn opleiding kreeg hij in de hotelschool van Oostende. En hij had het geluk stages te mogen lopen in sterrenrestaurants zoals Clos St Denis, Scholteshof en De watermolen.
Kevin
keuken
Kevin is de rechterhand van Philippe en heeft zich in Bistro ’t Gerecht opgewerkt van kok tot chef.
Na zijn studies aan het PIVA werkte hij ook enige tijd als kok in ‘Hezemeer’.
Gianni
keuken
Gianni is kok bij Bistro ’t Gerecht, maar werkte voorheen als chef in ”t Seel’.
Hij heeft ook gewerkt als hulpkok in het ‘Zuiderhuis’, als sous-chef in ‘Fleur de Sel’ en als hulpkok en kelner in de ‘Achtste Zaligheid’.
Roos
Zaal
Roos werkt in Bistro ’t Gerecht als zaalverantwoordelijke.
Voordien heeft ze gewerkt als camarero in ‘Zuiderhuis’ en als restaurantmedewerker bij ‘LuLu Catering’.